xarangaFest2709

Agenda


Dissabte 14

16:00 - Cercavila pels carrers del centre històric de Canillo

19:00 - Aplec de xarangues

21:00 - Sopar de l'ostra a la carpa del parquing dels refugis


Diumenge 15

09:00 - Fira del bestiar al Camping Pla

10:00 - Fira musical a la plaça Carlemany
Us esperem a tots !


Fira del bestiar a ritme de xaranga


Aquest any i com a novetat la tradicional Fira artesanal de Canillo vindrà acompanyada de la primera edició del Andorra Xaranga Fest, un esdeveniment que crida la gent a sortir al carrer a gaudir de la música de sis grups vinguts dels països veïns, però que també tindrà participació dels de casa.Activitats per a tot el cap de setmana


El primer acte del festival, que tindrà lloc el cap de setmana del 14 i 15 d'octubre, començarà la tarda de dissabte 14 amb una cercavila on les diferents agrupacions podran demostrar el seu talent pels carrers de Canillo i que culminarà amb l'aplec de més de 100 músics en un ambient únic.

Seguidament, la mateixa nit se celebra al pàrquing d'Els Refugis el que també és ja una tradició a la parròquia: la Festa de l'ostra. Els assistents d'aquest sopar, que s'emmarca en l'agermanament de Canillo amb la localitat francesa d'Àres, podran fer una degustació d'ostres a més d'assaborir una gran varietat de productes locals. En aquesta vetllada les diferents xarangues amenitzaran l'àpat amb concerts d'estils diferents: des de pasdobles tradicionals fins a les cançons més sonades de l'estiu.


El festival conclourà diumenge 15 amb la Fira bestiar, que comptarà amb l'exhibició i concurs dels millors animals de les ramaderies del país i també amb un mercat artesanal on no només es podran adquirir tota mena de productes d'elaboració artesana com formatges, embotits, sabons o peces de roba, sinó també aprendre com es treballava antigament la llana, la fusta, el cuiro o el vidre, gràcies a la mostra de tallers que per un dia recuperen els antics oficis de la parròquia. La fira i el mercat, que s'ubicaran a la plaça Carlemany, tindran lloc de 10 a 14 h. Les xarangues participants en el festival hi seran presents perquè la música no falti en tot el matí.Els grups participants


Un total de 6 agrupacions participaran en aquesta primera edició de l'Andorra Xaranga Fest.Curts do it


IMG-20230921-WA0028

Aquesta xaranga originària de Betxí (Castelló) ens mostrarà el talent que i hi ha a la zona valenciana, on la música al carrer és una senya d'identitat.
La Follia


FolliaBand

Un dels grups més enèrgics arriba des de Lleida i compta amb artistes molt joves que ens faran vibrar a un ritme frenètic.
Los Gaujos


LosGaujos

Provinents de Barsac, al sud-oest de França, com cada any ens permetran gaudir del seu estil i d'un talent ben conegut. Ils mettent le feu ces jeunes!!!
Mai toquem be


MaiToquemBe

No fem cas del nom, aquesta xaranga de Lleida ja ens ha demostrat en nombroses ocasions que no només toquen bé sinó que amb ells, la festa està garantida. Aquesta vegada no serà una excepció.
Raval's Band


Raval's Band 2022

La formació més nombrosa ve de Barcelona, està construïda per músics de gran talent i ens oferirà una combinació d'estils única.
Canillo's Band Tocant


XarangaFest23

Els representants locals són una agrupació amb membres de totes les edats, el resultat de promoure la música des de les escoles, però també oberta a qualsevol persona de la parròquia, d'una manera inclusiva i com a mitjà de cohesió social.
Ofertes especials: allotjament i menjar


Per motiu del festival, diferents hotels de Canillo presenten ofertes especials durant el cap de setmana de l'esdeveniment. També trobarem preus especials als establiments del poble i la possibilitat de delectar un sopar exquisit a la Fira de l'Ostra prèvia compra de tiquet. Pel que fa a diumenge, el mercat comptarà amb nombroses parades de menjar: des de coques casolanes, xocolata, llaminadures o castanyes, de les associacions de pares i mares de les escoles de Canillo, fins embotits, formatges, mel i pastes dels artesans assistents.Us esperem!


El segon cap de setmana d'octubre, la música i la tradició seran protagonistes a Canillo. No us perdeu aquesta oportunitat de fer festa al carrer i rememorar els orígens de la parròquia. Un viatge al passat al ritme més bandarra.